اذر سورس

طرز تهیه زرشک پلو با بوقلمون لذیذ و خوشمزه (۲ دستور پخت) - اذر سورس

همانطور که می دانید زرشک پلو دارای انواع مختلفی است که با روش های متفاوتی نیز تهیه می شود و یکی از انواع آن زرشک پلو با بوقلمون است که در مهمانی طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، در ادامه مطلب طرز تهیه زرشک پلو با بوقلمون را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد تا آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید.

در مطالب قبلی دستور تهیه زرشک پلو با مرغ و زرشک پلو با گوشت را به شما دوستان عزیز آموزش دادیم بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید تا زرشک پلو با بوقلمون بسیار خوشمزه را نیز تهیه کنید.

مواد لازم

  • ران بوقلمون : یک عدد
  • برنج : دو و نیم پیمانه
  • خلال پسته، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم
  • سیر، پیاز، آب لیمو و برگ بو
  • پودر زنجبیل، پاپریکا، فلفل، زردچوبه و نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه زرشک پلو با بوقلمون با طعم بی نظیر

در روش تهیه زرشک پلو با بوقلمون ابتدا شب قبل پیاز، نمک، سیر، آب لیمو، پودر زنجبیل، زردچوبه، پاپریکا و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کرده سپس ران بوقلمون را به مخلوط حاصل آغشته کرده و اجازه دهید یک شب بماند.

حالا بوقلمون را از مواد جدا کنید و کمی روغن داخل قابلمه ریخته سپس بوقلمون را داخل روغن تفت داده و پیاز رو نیز به آن اضافه کنید و با هم سرخ کنید.

در مرحله بعدی از طرز تهیه زرشک پلو با بوقلمون حالا زعفران، زردچوبه، مقداری آب و چند برگ بو را به آن اضافه کرده و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم به مدت چند ساعت بپزد سپس بوقلمون را با کمی کره و زعفران سرخ نمایید.

در مرحله پایانی برنج را به شکل کته درست کرده سپس زرشک ها بعد از شستن با کمی روغن تفت داده و به آن خلال پسته نیز بیفزایید و در آخر با برنج زعفرانی مخلوط کرده و بر روی برنج ساده بریزید و با بوقلمون سرخ شده نوش جان کنید.

 

آموزش تهیه زرشک پلو با بوقلمون به روش دیگر

زرشک پلو با بوقلمون را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید و علاوه بر روشی که در بالا با آن آشنا شدید می توانید به روش دیگری نیز این غذای ایرانی خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای دو نفر :

  • بوقلمون : سه تکه کوچک خرد شده
  • پودر، سیر، پاپریکا، زیره سیاه، زنجبیل و زردچوبه : به میزان کافی
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • سیب زمینی : یک عدد
  • زرشک : برای تزیین
  • روغن زیتون
  • پره های یک عدد لیمو عمانی
  • سیر و پیاز رنده شده

 

نحوه تهیه :

ابتدا کمی روغن زیتون داخل تابه ریخته سپس به آن پیاز و سیر رنده شده بیفزایید و تفت دهید و بعد از تغییر رنگ دادن به آن تکه های بوقلمون بیفزایید و بر روی حرارت کم تفت دهید.

حالا به آن ادویه ها را بیفزایید و آن را با هم مخلوط کرده تا ادویه ها به خورد گوشت بروند سپس به آن سیب زمینی به شکل درشت یا ریز بیفزایید.

در مرحله بعدی به آن به یک و نیم لیوان آب جوش بیفزایید و داخل زودپز بگذارید سپس اجازه دهید به مدت نیم ساعت بماند تا گوشت بوقلمون کاملا پخته شود و در آخر زرشک و کمی زعفران را در روغن داغ کرده و با کمی برنج تزیین نمایید، نوش جان.

 نکته : اگر هیچ عجله برای تهیه این غذا ندارید می توانید در حالت عادی مقدار آب جوش اضافه شده به بوقلمون را دو برابر کرده و اجازه دهید کم کم بر روی حرارت پخته و جا افتاده شود.

 

بازدید : - بار دسته بندی : رپورتاژ آگهی تاريخ : 6 ژانویه 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.