اذر سورس 5 راه برای داشتن انگیزه در مواجهه با چالش های برنامه نویسی - اذر سورس

همه کسانی که به عنوان توسعه دهنده نرم افزار کار می کنند در مقطعی نداشتن انگیزه را تجربه کرده اند. زمانی فرا می رسد که انگیزه خود را برای کد نویسی از دست می دهید زیرا نمی توانید مشکل خاصی را حل کنید. برخی از کد ها آنطور که باید کار نمی کنند و شما از خودتان ناامید می شوید و نمی دانید چگونه ادامه دهید.

آیا این وضعیت برای شما آشنا به نظر نمیرسد؟ کار در یک شرکت توسعه نرم افزار به من اهمیت کار تیمی را آموخت. تیم توسعه شما شبکه ایمنی مهمی برای شما است، اگر زمین بخورید ، آنها برای بلند کردن شما از زمین و کمک به شما آماده هستند.

اما اگر یک توسعه دهنده مستقل باشید، چطور؟ جوامع آنلاینی که در این زمینه وجود دارند بهترین مکان ها برای حل مشکل شما خواهند بود، شما می توانید پاسخ های مستقیم در مورد چگونگی حل مشکل خود را در این جوامع پیدا کنید. بنابراین اگر تا به حال احساس کرده اید که انگیزه ندارید، بدانید که تنها نیستید.

اگرچه نباید به خودتان سخت گیر باشید، اما هنوز باید کار را انجام دهید زیرا مشتریان از شما یک محصول نرم افزاری با کیفیت خوب انتظار دارند. بیایید ببینیم چگونه می توان به راه خود ادامه داد و حتی وقتی با چالش های برنامه نویسی روبرو هستید، به خود انگیزه دهید:

۱٫ بیاموزید که چگونه به خودتان انگیزه بدهید

نحوه مواجهه شما با چالش ها در نهایت به ویژگی های شخصیتی شما، مکانیسم های مقابله و آمادگی شما بستگی دارد. این ویژگیها را مهارتهایی بدانید که باید هرچه سریعتر آنها را یاد بگیرید، درست مانند یک زبان برنامه نویسی. اگر می خواهید پایتون یا ReactJS را یاد بگیرید، تمام توجه خود را به آن اختصاص می دهید، اصول اولیه را مطالعه می کنید، از توسعه دهندگان با تجربه تر یاد می گیرید، در جوامع توسعه دهنده شرکت می کنید.

در این صورت با گذشت زمان، به آرامی مهارت های شما بهبود پیدا خواهد کرد. همین امر در مورد انگیزه شخصی نیز صادق است. انگیزه مانند ماهیچه ای است که برای قوی شدن نیاز به آموزش دارد. معمولاً چند دقیقه ابتدایی یک تمرین روتین سخت ترین نقطه آن است و سپس ادامه آن آسان تر می شود زیرا سرعت بیشتری کسب کرده اید.

پیشرفت کوچک و مداوم به شما کمک می کند احساس انگیزه و اشتیاق بیشتری نسبت به خودتان داشته باشید و این باعث می شود چالش های شما کمتر ترسناک به نظر برسند.

حتی می توانید پس از پیشرفت اولیه، با چیزهای لذت بخش (مانند استراحت، خوردن قهوه ، ویدیوی خنده دار در یوتیوب و غیره) به خودتان انگیزه بیشتری دهید. به این ترتیب، شما هم کار را انجام می دهید و هم خود را مسئول می دانید زیرا می خواهید از رضایت حاصل شده از نتیجه کارتان لذت ببرید.

۲٫ کارها را به قسمت های کوچک قابل اندازه گیری تقسیم کنید

یک پروژه نرم افزاری عظیم و وقت گیر ممکن است شما را از ابتدا تحت فشار و خستگی قرار دهد. چنین احساسی زمانی ایجاد می شود که شما تصویری بزرگتر از پروژه را در ذهن داشته باشید، اما در تصور اینکه چگونه به آنجا می رسید مشکل دارید. پت برنز ، نویسنده و استاد وابسته در مدیریت و فناوری در دانشگاه جان هاپکینز، پیشنهاد می کند که این کار را گام به گام انجام دهید.

هنگامی که یک “پروژه هیولا”ی ترسناک دارید سعی کنید به آن به طور کلی نگاه نکنید. در عوض، آن را به قسمت های کوچک با اندازه قابل کنترل تقسیم کنید. در ذات یک برنامه نویس این است که حل کننده مشکل باشد، حل مشکلات کوچکتر بسیار بهتر از حل مشکلات بزرگ است.

زبانهای برنامه نویسی شی گرا با این مزیت بزرگ به توسعه دهندگان اجازه می دهند که مشکلات را به بخش های مختلفی تقسیم کنند. به طور مشابه ، سعی کنید با تقسیم وظایف به بخشهای کوچک مدیریت زمان، به چالش فعلی خود از زاویه کوچک نزدیک شوید.

اگر ترجیح می دهید بین چندین وظیفه جابجا شوید، مطمئن شوید که اینها اقدامات مرتبط هستند (به عنوان مثال AI و NLP). در غیر این صورت ، ممکن است عملکرد خود را به تضعیف کنید و این کار برای شما وقت گیرتر خواهد بود.

۳٫ از دیگران برای حل مشکل خود کمک بگیرید

بسیاری از متخصصان جوان برنامه نویس ترجیح می دهند مسائل برنامه نویسی را به طور مستقل حل کنند، به این امید که بدون هیچ کمک خارجی به نتیجه دلخواه برسند. در حالی که درست است که ما تمایل داریم به دستاوردهای خود افتخار کنیم و این اعتماد به نفس و انگیزه ما را افزایش می دهد، اما گاهی اوقات، باید اعتراف کنیم که برای حل یک مشکل به کمک نیاز داریم.

به هر حال در هر سطحی از مهارت باشید باید از دیگران کمک بگیرید. به همین دلیل ، هوشمند بودن و درخواست کمک بسیار مهم است. اولین نمونه می تواند هم تیمی های شما باشد زیرا آنها پروژه را به خوبی شما می شناسند و اغلب اگر توسعه دهندگان سطح متوسط ​​یا ارشد باشند می توانند برای مشکلات شما راه حل ارائه دهند.

پیشنهاد دیگر این است که تکه ای از کد خود یا قسمتی کامل را در جوامع توسعه دهنده نرم افزار مانند GitHub ، StackOverflow ، HackersNews ، HashNode و غیره به اشتراک بگذارید و توضیح دهید که کدام توابع یا خطوط دچار مشکل است و از همکاران حاضر کمک بخواهید.

۴٫ کمی هوای تازه بخورید

به جای این که در طول روز بارها و بارها خود را درگیر یک مشکل کنید، فقط کمی از هوای تازه استفاده کنید. برای این کار می توانید بلند شوید و قدم بزنید. این باعث حرکت بدن شما و ایجاد جریان خون و اکسیژن می شود، که شما را بیدار نگه می دارد و انگیزه شما را افزایش دهد.

کار دیگری که میتوانید انجام دهید این است که به بالکن آپارتمان خود بروید و کمی هوای تازه را استنشاق کنید. پر کردن ریه های شما با هوای تازه، با تمام وجود به شما انرژی و شادابی می بخشد.

امروزه، با فرهنگ شلوغی رایج که کار مداوم را ترویج می کند، داشتن چند دقیقه فرصت برای قطع ارتباط با کار موضوعی لوکس تلقی می شود. به ویژه در زمان قرنطینه کووید ۱۹ و کار از راه دور، برنامه ریزی برای چند دقیقه تنفس از تنش های کار ضروری است.

۵٫ استراحت را جدی بگیرید

اگر تا کنون همه چیز را امتحان کرده اید و به نظر می رسد هیچ چیز برای شما کار نمی کند، فقط کمی به خودتان استراحت دهید. مغز ما هنگامی که به جای خوردن قهوه برای بیدا ماندن، به آن استراحت شایسته ای می دهیم، مهارت های حل مسئله فوق العاده ای را تقویت خواهد کرد.

این قدرتهای جادویی مغز به خوبی مورد بررسی قرار گرفته و مبتنی بر شواهد است. علوم اعصاب وجود چهار موج فرکانسی مغز را بسته به سطح فعالیت شما توضیح می دهد. وقتی به طور فعال سعی می کنید بر چالش برنامه نویسی غلبه کنید، امواج بتا ایجاد می کنید.

 اگر در حالت آرامش قرار دارید، امواج آلفا را ساطع می کنید. از طرف دیگر خواب عمیق با امواج دلتا همراه است. موج آخر، قبل از ورود به مرحله دلتا امواج تتا نامیده می شود. امواج تتا برای حل مشکلات بهترین هستند. آنها بین حالتهای فعال و آرام رخ می دهند و حتی می توانند هنگام دوش گرفتن به شما کمک کنند.

در اینجا، مفهوم مهم این است که شما به خودتان فضای ذهنی کافی برای انجام کارهای خودکاری مانند دوش گرفتن یا شستن ظروف می دهید. سپس مغز شما از مشکل برنامه نویسی که دقایقی پیش داشتید خارج می شود و افکار بدون هیچ گونه سانسور به صورت آزاد جریان می یابد. به طرز عجیبی ، شما این احساس را دارید که انگار در این گونه زمان ها راه حل هایی به ذهن شما میرسد، در واقع مغز شما در پس زمینه هنوز در حال بررسی مشکل است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 439 views بار دسته بندی : مقالات آموزشی تاريخ : 26 آگوست 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.